Fastighetsskötsel & grönyteskötsel

Vi utför fastighetsskötsel och grönyteskötsel och tar hand om er fastighet eller bostadsrättsförening i Karlstad och Molkom. Vi ser till att utemiljön ser bra ut och är säker. Vi sopar sand, skottar snö, håller rent, planterar, klipper gräs och anlägger nytt.

Ett urval av våra tjänster inom fastighets- och grönyteskötsel hittar ni nedan.

- Trappstädning
- Gräsklippning
- Röjning
- Trädbeskärning
- Häckklippning
- Lövupptagning
- Sopning
- Sandning
- Halkbekämpning
- Takskottning

Hör av er till oss för mer information och referenser.

Fastighetsskötsel för framtiden

Löpande fastighetsskötsel är nödvändigt för att en fastighet ska behålla sitt värde och också för att den ska vara trivsam att bo i. Som fastighetsägare har du ett ansvar för att din fastighet sköts om och att standarden uppehålls, och är ni en bostadsrättsförening vill ni förstås att er fastighet ska fortsätta vara trivsam och i gott skick både invändigt och utvändigt.

Genom att ha någon som ser till den dagliga skötseln av fastigheten och dessutom kan rycka ut om något behöver åtgärdas akut, säkerställer ni att er fastighet förblir i gott skick och att dess marknadsvärde bibehålls.

Vi erbjuder långtidskontrakt på fastighetsskötsel där vi tar ett helhetsansvar för fastighetsskötseln både vad gäller grönytor och andra allmänna utrymmen. Vi tar hand om den löpande skötseln av fastigheten, men förebygger och åtgärdar också problem som kan uppstå. Med oss som partner får er fastighet en trygg förvaltare med lång erfarenhet och kompetens inom fastighetsskötsel i Karlstad och Molkom.


Fastighetsskötsel som anpassas efter era behov

När ni anlitar oss för fastighetsskötsel så får ni en tjänst som utgår från just era och fastighetens behov. Vi skräddarsyr skötseln vad gäller uppdrag och tidsintervall och ser alltid till att ni som kunder blir hundra procent nöjda med vad ni får för pengarna. Vi som arbetar på Råums har tillsammans en bred kompetens inom flera områden och detta gör oss till en flexibel fastighetsskötare som kan tillgodose er fastighets behov inom en rad områden.

Kontakta oss idag om ni behöver hjälp med kompetent fastighetsskötsel i Karlstad eller Molkom. Vi besöker er gärna för att berätta lite mer om oss och ta oss en titt på er fastighet så att vi mer i detalj kan visa vad vi kan hjälpa till med. Med oss som fastighetsskötare säkerställer ni att er fastighet får ett långt liv och även fortsättningsvis blir en säker och trevlig plats att bo på!