Vi hjälper dig med markarbeten i Karlstad

Små och stora markentreprenader

På Råums Maskin är vi specialister på markarbeten och kan hjälpa både dig som är privatperson och vill ha hjälp med grävarbeten eller dränering på tomten och dig som representerar en bostadsrättsförening eller ett företag och behöver hjälp med till exempel anläggning av en parkeringsplats eller någon annan större entreprenad.

Vi tar alltid ett helhetsansvar för projektet och all kompetens och utrustning som behövs finns inom företaget. Med oss som entreprenör är du i trygga händer och vi ser alltid till att ha en bra och tydlig dialog med dig som anlitar oss, från planering till slutfört arbete.

Vi tar alla jobb på lika stort allvar och vill vara det självklara valet för markentreprenad i Karlstad för både privatpersoner, företag och organisationer. Vill ni anlägga en lekplats eller en pergola i bostadsrättsföreningen, eller vill ert företag satsa på att fräscha upp en uteterass för personalen? Kontakta oss så hjälper vi er att planera och genomföra ert projekt på bästa möjliga sätt!


Utrustning, erfarenhet och kompetens

Vi har hjullastare, traktorer och grävmaskiner som klarar hårt arbete under alla typer av förhållanden, alla utrustade för att kunna erbjuda det mesta inom markentreprenad. Våra medarbetare har alla lång erfarenhet av att arbeta med maskiner på större projekt, och sammantaget så utgör vår maskinpark och vår kompetenta personal det optimala receptet på en lyckad markentreprenad.


Referenser på tidigare arbeten

Är ute efter något speciellt inom markentreprenad och vill veta om vi kan utföra det? Vi lämnar gärna referenser på tidigare markarbeten vi utfört i Karlstad, Molkom och övriga Värmland. Vårt främsta mål är att göra våra kunder nöjda, dels på grund av tillfredsställelsen av ett gott utfört arbete, men också för att vi tror att nöjda kunder genererar fler kunder, något som får oss att växa som företag. Om du är nyfiken på tidigare markarbeten vi utfört är du varmt välkommen att kontakta oss!