Kompetenta stenläggare i Karlstad

Stensättningar som håller

Behöver du hjälp av en erfaren stenläggare i Karlstad, till exempel för att skapa en gångväg eller garageuppfart på tomten? Då ska du kontakta oss. Vi är erfarna stensättare som aldrig tar några genvägar utan ser till att din stensättning utförs enligt konstens alla regler så att den blir både vacker och hållbar.

För oss är stensättning både ett hantverk och en konstform. Resultatet ska vara snyggt, samtidigt som grundarbetet måste hålla tillräckligt hög klass för att stensättningen ska hålla en lång tid framöver och klara årstidsväxlingar, hög belastning och så vidare. Med oss som stenläggare får du en stensättning som höjer både trivseln och värde på din fastighet.


Stenläggning på personligt vis

Vi kan hjälpa dig hela vägen från planering till färdigt resultat och kommer gärna med tips och råd kring material och utförande som vi tror passar för just ditt projekt. Ingen stensättning är egentligen den andra lik, utan man måste alltid utgå dels från platsen och omgivningen och dessutom från personlig smak och önskemål. Vi är lyhörda för vad du vill ha och ser gärna att du kommer med egna idéer och förslag. Ju mer vi vet om dig och dina önskemål, desto bättre!


Kvalitet från grunden

En stensättning blir bara så hållbar som det grundarbete man gör. Därför är det av yttersta vikt att stensättaren gör en grundlig analys av marken och gör det underarbete som behövs innan man börjar lägga sten. Schaktning och dränering klarar vi lätt med hjälp av våra kraftfulla maskiner. Vi använder sedan bara material av högsta kvalitet, från fiberduk till kross och stenmjöl. Det gör att din stensättning får ett starkt underlag som gör resultatet hållbart och säkert för decennier framåt.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp av en erfaren och kompetent stensättare i Karlstad. Vi ser fram emot att höra av dig!